LESZ MÉRKŐZÉS SZOMBATON!

LESZ MÉRKŐZÉS SZOMBATON!

A koronavírus-járvány klubunknál is felütötte a fejét, emiatt el kellett halasztani a hétvégi Gödöllő, valamint a keddi MÁV ELŐRE elleni mérkőzésünket. Most azonban jó hírünk van: a szombati, pécsiek elleni hazai találkozó megrendezésre kerül!

Még múlt héten mutatott több csapattag is koronavírusra utaló tüneteket, így az egészséget és a biztonságot szem előtt tartva jobbnak látta a vezetőség, ha elhalasztjuk a szombati, Gödöllő elleni mérkőzésünket - ebbe az ellenfél is belement. Hétfőn a teljes keretet tesztelésre küldtük, de ennek eredménye nem érkezhetett meg a keddi mérkőzésünkig, így a MÁV ELŐRE egyetértésével az ellenük lejátszandó, idegenbeli bajnokinkat is elhalasztottuk.

Az eredmények megérkeztek és a csapat döntő többsége negatív tesztet produkált, így ebből kifolyólag nincs is akadálya a szombati mérkőzésnek!

Közben azonban kijött a kormány, covid miatti szigorító rendelkezése, amely a sportéletet is alaposan befolyásolta. A Magyar Röplabda Szövetség azonban - a sportszakállamtitkárság állásfoglalására hivatkozva - úgy döntött, hogy minden hazai röplabda versenysorozat folytatódik. 

Így végre mi is kimondhatjuk az örömhírt: a PTE-PEAC érkezik hozzánk szombaton!

NBI, 8. forduló
2020. 11. 14., 18:00  -  helyszín: Budaörs
BUDAÖRSI DSE   -   PTE-PEAC
zártkapus mérkőzés!

A mérkőzést terveik szerint a TV 2040 youtube-on élőben közvetíti!