BUDAÖRSI LÁNYOK A NEMZETKÖZI TORNÁN!


A Budaörsi DSE és az Emericus SE fiataljai rendkívül megtisztelő feladatot kaptak: a férfi röplabda Ezüst Európa-liga négyes döntőjén segédkeztek!

Június 18-19. között Budapest, azon belül is a Tüskecsarnok nemzetközi válogatott tornának adott otthont, méghozzá a férfiak második vonalának számító Ezüst Európa-liga négyes döntőjének a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) és az Európai Röplabda Szövetség (CEV) szervezésében. A tornát a román válogatott nyerte, Magyarország pedig a 4. helyen zárt - de nekünk elsősorban nem erről marad emlékezetes a június közepi hétvége.

A BDSE és az Emericus logói ugyanis a hivatalos támogatók tábláján is megjelentek, nem is véletlenül: ugyanis a két klub fiataljai segédkeztek a mérkőzés lebonyolításában! A röplabdázóink kísérték be a játékosokat és vitték a pályára a zászlókat a mérkőzés előtti bemutatás során, valamint ők voltak a labdaszedők a bemelegítés és a meccs során, és a nedves talaj törlésében is segédkeztek.

Kiváló hangulatban telt tehát a hétvége, jó meccseket láthattak a lányaink - eközben pedig segítettek is az MRSZ-nek a lebonyolításban. Mosolygós arcokat lehetett látni világoskék pólóban, sokáig emlékezetes hétvégét zártak mind a fiatal sportolóink, mind a kísérőik!


Következő mérkőzés


Vidux - Szegedi RSE

2023-12-09

-

Budaörsi DSE - EMERICUS SELegújabb híreink