AZ EÖTVÖS DSE-T FOGADJUK AZ NBI-BEN!

AZ EÖTVÖS DSE-T FOGADJUK AZ NBI-BEN!

Az NBI 4. fordulójában a DSZC-Eötvös DSE, Derecske együttesét fogadjuk az Aramis sportcsarnokban szombat este 6 órától. A győzelem lesz a legfontosabb a bentmaradásért küzdő ellenfelünk ellen.

A Derecske a mezőny egyik feketelova, nem csak azért, mert még nagyon a szezon elején járunk, hanem azért is, mert eddig egyetlen mérkőzést játszottak: 3:1-re legyőzték a Jászberényt, ami kifejezetten jó eredménynek számít!

Bár az első játszmát még elbukta Szombathy András együttese, azután nagyszerű játékkal fordított, és kicsivel több mint egy óra és 20 perc alatt győzött. Külön kiemelendő Vaida Beáta játéka, aki 29 pontot szerzett a mérkőzésen. Így tehát az Eötvös DSE még veretlen ebben a szezonban!

A mieink ezt már sajnos nem mondhatják el magukról: az első fordulós magabiztos pécsi győzelmet egy rangadó követte a TFSE ellen - kevés sikerélménnyel. Csak rövid időszakokra tudtunk egyenrangú partnerei az egyetemistáknak, akik 3 sima szettben múlták felül együttesünket. 2 mérkőzésen 1 győzelem és 1 vereség - mindenképpen fontos lenne megszerezni ma este első hazai győzelmünket az Aramis sportcsarnokban!

Nem is feltétlen a vereség ténye, inkább a mutatott játék volt kiábrándító. A budaörsi lányok rengeteget szervahibát követtek el, ráadásul a fogadójátékunk is gyenge volt - így pedig a kiváló mexikói feladónk, Ivone Martinez játéka sem tudott érvényesülni. A 3. szettben volt esélyünk a végjátékig, azt azonban már a TFSE bírta jobban.

2 hét után lép újra pályára együttesünk, hiszen a múlt héten a fehérváriak elleni NBI-es, majd kedden az Extraligás Szent Benedek elleni kupameccsünk maradt el a koronavírus-járvány következtében. Nagyon készült az együttes az oda-visszavágós párharcra, egyelőre az új időpontot keresik az érintettek - várjuk, hogy összecsaphassunk a balatonfürediekkel!

De addig itt az újabb kihívás, ma este 18:00-kor Budaörsön nem lehet más a cél, csak a győzelem! A csapat fiataljai vasárnap az NBII-ben mozgathatták meg tétmérkőzésen a tagjaikat, most pedig az idősebbekkel kiegészülve egyértelműen a győzelem reményében lépünk az Aramis sportcsarnok parkettájára. 

NŐI RÖPLABDA NBI, 4. forduló

helyszín: Aramis Sportcsarnok  !zártkapus mérkőzés!

időpont: 2020. 10. 17., 18:00

Budaörsi DSE - DSZC-Eötvös DSE, Derecske

Meg kell lennie az első hazai sikernek! HAJRÁ, BDSE!