VERESÉGGEL KEZDTÜNK AZ NBI-BEN

VERESÉGGEL KEZDTÜNK AZ NBI-BEN

Több meghatározó játékosunk nélkül szenvedtünk vereséget az NBI szombati nyitófordulójában a fehérvári MÁV Előre SC-Bericap ellen. De hamar jön a javítási lehetőség, méghozzá vasárnap a veszprémi CoreComm-VESC ellen hazai pályán.

Jurij Melnyicsuk keze alatt igen erős együttes alakulgat Székesfehérváron, elég csak az ötvenszeres válogatott ütő, Szerencsés-Miklai Zsanett nevét említeni. Nálunk főleg a hiányzók okoztak fejtőrést a megújult szakmai stábnak, de Ujvárosi Levente a BVSC-Zugló elleni küzdelmes Magyar Kupa-mérkőzés után reménykedett, hogy a bajnokságban is sikerül győzelemmel indítani.

Erre azonban a játék képét látva reális esélyünk nem volt. A MÁV Előre SC-Bericap egy nagyon sima, s két valamivel szorosabb játszmát követően sima 3:0-val távozott Budaörsről. Ez egészen biztosan nem a mi napunk volt…

Sajnos négy játékost is nélkülözni kellett, így kevés volt a rutin a pályán. Ha mindenki felveszi a ritmust, akkor bárkivel versenyben lehetünk.” – mondta el a mérkőzést követően Ujvárosi Levente.

A mieink legponterősebb játékosa a rutinos ütőnk, Horváth Petra volt. Újjáalakult együttesünknek még sok rutint kell szereznie – de a potenciál meg van a játékosainkban.

NBI LIGA, 1. forduló           Budaörs, 50 néző

Budaörsi DSE            -          MÁV Előre SC-Bericap                    0:3

pontjaink: Horváth Petra (9); Kiss Zsófia (7); Merza Zsófia (5); Jakab Boglárka (3); Tátrai Nikolett, Rékasi Sára (2-2); Horváth Irma (1); Pisák Flóra, Darvas Hanna, Pisák Luca, Hernády Sára, Ujvárosi Boglárka (L), Futsek Sára (L).

Hamar eljön a lehetőség a javításra: az NBI-es bajnokság második fordulójában ismét hazai parkettán szerepelünk! Ellenfelünk az a veszprémi CoreComm-VESC lesz, amely a bajnokság első fordulójában hozzánk hasonlóan hazai pályán szenvedett 3:0-s vereséget. A bakonyi „egyetemisták” a Gödöllőtől kaptak ki három játszmában. Reméljük, az első pontokat mi tudjuk előbb begyűjteni!

NBI LIGA, 2. forduló           Budaörs

Budaörsi DSE            -          CoreComm-VESC

Hajrá, Budaörs!

borítókép: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap