KERETHIRDETÉS!

KERETHIRDETÉS!

Jelentős változásokon ment keresztül a Budaörsi DSE csapata: távozott a szakmai stáb, és vele együtt a fehérvári mag is. Nagyon köszönjük nekik és a többi távozónak is az itt töltött időszakot – most pedig ismerkedjünk meg a helyükre érkezőkkel!

Ujvárosi Levente fiatalokkal töltötte fel a keretet, és ahogy tegnap megírtuk, kifejezetten ért is a fiatalok beépítéséhez. Két forrásból kerültek be a játékosok a felnőttkeretbe: egyrészt a BDSE-Emericus utánpótlásából, valamint 5 játékos más kluboktól került a csapathoz.

Bár nem most fog bemutatkozni, de egyre több játéklehetőség vár majd Pisák Lucára a feladóposzton – őt így nem soroljuk az utánpótlásból most érkezettek közé, de az biztos, hogy az ő ideje igazán ebben a szezonban jön majd el. Rajta kívül az utánpótlás-válogatott libero, Ujvárosi Boglárka, poszttársa, Horváth Irma, valamint két center, Kiss Zsófia és Rékasi Sára került fel. Mind a 4 játékosra sok-sok feladat vár, hiszen ebben az évben az egyik legfontosabb feladat a fiatalok beépítése a csapatba!

Utánpótlásból felkerültek:

Ujvárosi Boglárka            libero

Horváth Irma                    libero

Kiss Zsófia                         center

Rékasi Sára                       center

5 játékost igazoltunk a 2021-22-es szezonra, többségük a Delta Röplabda SE klubjához kötődik – Jakab Boglárka, Darvas Hanna és Tóth Luca közvetlenül az érdiektől érkezett hozzánk, míg Tátrai Nikolett a Vasas érintésével jött meg Budaörsre. Németh Tekla a kakukktojás: a 2002-es születésű feladót a Kaposvári Röplabda Akadémiáról igazoltuk. Jól látszik, hogy minden poszton rászorult a csapat az erősítésre, hiszen 8 távozója volt az együttesnek, ami több mint egy teljes kezdőcsapat. Az utánpótlásból felkerültekkel együtt 9 új játékossal vágunk neki az új idénynek, amelynek az elején biztosan az összeszokottság megteremtése lesz az elsődleges feladat!

Érkezők:

Jakab Boglárka                 szélső ütő           Delta RSE

Tátrai Nikolett                  feladó-átló         Vasas SC

Németh Tekla                  feladó                  Kaposvári Röplabda Akadémia

Darvas Hanna                   feladó                  Delta RSE

Tóth Luca                          szélső ütő           Delta RSE

Távozók:

Berkó Vivien (Veszprém Volley), Csóka Lili (Szombathelyi Haladás), Deli Zsófia, Harmath Zsófia (visszavonult), Ivone Martinez (CV Alcobendas – spanyol), Orosz Bianka (Veszprém Volley), Szabó Lilianna (Veszprém Volley), Sziládi Viktória (MTK)

A bemutatkozó találkozó jól sikerült, hiszen drámai, 3:2-es győzelmet arattunk a BVSC-Zugló otthonában a Magyar Kupa selejtezőjében.

Ma pedig a bajnokságban is elindul a csata: 18:30-kor Budaörsön a MÁV Előre SC-Bericap együttesét fogadjuk, méghozzá nézők előtt!

Gyertek ki szurkolni! HAJRÁ, BUDAÖRS!